Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Severný Cyprus ROYAL POINT - apartmán 1+1

Zdieľať na Facebooku
Predaj Viac info v RK
Ulica: Iskele
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán

Popis nehnuteľnosti

Royal Point je nový rrezidenčný komplex nachadzajúci sa v oblasti Iskele. Osem poschodová budova pozostavajúca zo 48mich bytových jednotiek. Royol Point je jedinečný komplex, ktorý poskytuje možnosti pre akékoľvek uspokojenie vašich potrieb. Je to ideálny priestor pre pohodlný pobyt pri mori. Royal point ponúka apartmany s jednou spálňou (1+1) ale priestranejšie apartmány s dvoma spálňami (2+1). Apartmány sa predavajú zariadené podľa moderných štandardov pohodlia a štýlu.  Priestranné a presvatlené interiéry vytvárajú útulnú atmosféru a mederné vybavenie poskytuje pohodlné bývanie.
 

DISPOZÍCIA APARTMÁN 1+1

  • OBÝVACIA IZBA S KUCHYŇOU
  • SPÁLŇA
  • KOMPLETNE ZARIADENÁ KUCHYŇA
  • VRÁTANE VYBAVENIA
  • DOKONČENÉ KÚPEĽNE
  • BALKÓN S MOŽNOSŤOU VÝHĽADU NA MORE
  • VONKAJŠIE KRYTÉ PARKOVACIE PLOCHY

Jednou z hlavných výhod Royal Point je jeho vynikajúca poloha len pár krokov od nádhernej pláže Long Beach. Obyvatelia tohto apartmánového komplexu a ich hostia si môžu užívať slnko, piesok a šum mora, ktoré obklopujú túto rezidenciu. V blízskosti sa nachádzajú rôzne rekreačné aktivity vrátane športových.

Meste iskele sa nachádza na východmom pobreží Severného Cyprusu. Jedná sa o mesto, ktoré patrí k najobľúbenejším a najmalebnejším z miest na ostrove. Svojim obyvateľom ponúka jedinečné zážitky a mnoho výhod. Nachádzajú sa tu krásne piesočnaté pláže s priezračným morom. Nádherné pobrežie, veľa turistov ako aj miestnych obavateľov si tu užívajú dovolenky pri mori. Mesto ponúka veľa aktivit vrátane vodných športov, promenád po pobreží, festivalov a rôznych akcií.

FINANCOVANIE

  • Prvá platba: 30% z ceny nehnuteľnosti.
  • Druhá platba 30% z ceny nehnuteľnosti po dodaní kľúčov od apartmánu.
  • Zvyšná časť 40% rozdelená do bezúročných spátok po dobu 30 mesiacov.

 

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
korporácia
Úžitková plocha:
46 m2
Zastavaná plocha:
46 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Typ budovy:
zosilnený betón
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Výťah:
áno
Rok kolaudácie:
2024
Počet poschodí od prízemia vyššie:
8
Celková plocha:
46 m2
Plocha balkóna:
3 m2
Počet balkónov:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape