Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Exkluzívne na predaj pozemok s halou, obec Suché

Zdieľať na Facebooku
Predaj 0 €
Ulica: Suché
Obec: Suché
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bývanie

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Vaše nehnuteľnosti vám exkluzívne ponúkajú na predaj pozemok s murovanou halou v obci Suché, vzdialenej od mesta Michalovce len cca 7 km. Rozloha pozemku je 1521 m2. Na pozemku sa nachádza murovaná hala o rozmere cca 260 m2 prepojená s 2 miestosťami (kancelárie) a na pozemku sa nachádza aj samostatne stojací garáž. Do haly je možný vstup nákladným autom (veľké posuvné brány po oboch stranách haly). 

K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta. Na hranici pozemku sa nachádza obecný vodovod a kanalizácia. Aktuálne na pozemku nie je privedená alektrická prípojka, ale podľa vyjadrenia VSD je možné sa pripojiť.

Stavba (hala) je na liste vlastníctve vedená ako "rodiný dom" so súpisným číslom, čiže na pozemku je možné postaviť aj rodinný dom.

Cena dohodou. 

 

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1521 m2
Plocha pozemku:
1521 m2
Zastavaná plocha:
285 m2
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
blízko
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape